Tietosuojakäytäntö

Kasinonetti.com arvostaa yksityisyyttäsi ja haluamme varmistaa mielenrauhasi luomalla tämän Tietosuojakäytännön. Yhdessä Sivuston yleisten käyttöehtojen kanssa tämä tietosuojakäytäntö (“Tietosuojakäytäntö”) kertoo ne perusteet, joilla käsittelemme mitä tahansa sinulta keräämäämme tai sinun meille luovuttamaasi henkilökohtaista tietoa.

Luethan käytännön huolellisesti läpi, jotta ymmärrät näkemyksemme ja toimintatapamme liittyen henkilötietoihisi ja niiden käsittelyyn. Vierailemalla Sivustollamme hyväksyt tässä Tietosuojakäytännössä kuvatut toimintatavat.

1. TIETOSUOJA

a. Henkilötiedot tai henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat sellaista henkilöstä kerättävää tietoa, josta henkilö voidaan tunnistaa (”Henkilötiedot”). Niihin ei kuulu sellainen tieto, josta henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

b. Jos sinulla on kysyttävää tavasta, miten sivusto käyttää Henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään osoitteessa info@kasinonetti.com.

2. MITEN JA MIKSI HENKILÖTIETOJA KERÄTÄÄN

Keräämme ja käsittelemme sinuun liittyviä tietoja sen mukaan, mihin alla olevista kategorioista kuulut:

a. Sivustolla vieraileminen

Joka kerta, kun vierailet Sivustollamme joko Käyttäjätilin (määritelty alempana) kautta tai ilman, saatamme automaattisesti kerätä seuraavia tietoja:

  • Tekniset tiedot, joihin kuuluvat IP (internet-protokolla) -osoite, jota käytät internetiin liittyessäsi, kirjautumistiedot, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykeasetukset, liitännäisten tyypit ja versiot, internet-palveluntarjoaja (IPS), laitetiedot, sijainti, käyttöjärjestelmä ja alusta sekä muita verkkotunnisteita. Vaikka tämä tieto ei ole personoitua, siihen kohdistetaan samat turvallisuuskäytännöt ja suojelu kuin Henkilötietoihisikin. Sitä käytetään vain sisäisesti käyttäjäsuuntauksien analysointiin, jotta voimme optimoida Sivuston tarjoamaan paremman käyttäjäkokemuksen.
  • Jos käytät Sivustoamme mobiililaitteella, saatamme kerätä tiedon matkapuhelinoperaattorista sekä laitteen tunnistenumeron.
  • Tietoa vierailustasi Sivustolla, mukaan lukien täydelliset URL (Uniform Resource Locator) -osoitteet ja tietoa toiminnastasi sivulla.
  • Evästeiden keräämät tiedot.
  • Sivusto hyödyntää myös tiettyjä analyysityökaluja, jotka mahdollistavat tiedonkeruun analyysisivustoilta. Sivusto käyttää tiedon analysointiin sekä omia työkaluja että kolmannen osapuolen palveluita. Analyysin kautta kerättyihin tietoihin kuuluu muun muassa laitteen käyttöjärjestelmä, IP-osoite (jota saatetaan käyttää sijaintisi määrittämiseen), vierailujen ajankohdat, selaimen tyyppi ja kieli sekä verkkosivu, jolla vierailit ennen Sivustoamme. Saat lisätietoa käyttämistämme analyysin tarjoajista tämän Tietosuojakäytännön pykälästä 6 (Evästeet).

b. Uutiskirjeemme tilaaminen tai tarjoukseen osallistuminen

Kun tilaat uutiskirjeemme tai osallistut tarjoamaamme tarjoukseen, tallennamme myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Voit poistua Sivustomme uutiskirjeen tai tarjoussähköpostien postituslistalta seuraamalla kyseisten sähköpostien ohjeita. Jos poistut postituslistalta, saatamme silti lähettää sinulle sähköpostia muussa kuin markkinointitarkoituksessa, esimerkiksi Tiliäsi koskevia viestejä.

c. Yhteydenotot

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme Sivuston tietoihin liittyen, saatamme tallentaa kaiken meille tarjoamasi tiedon.

3. MIHIN HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI KÄYTETÄÄN

a. Sivusto käyttää henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

i. Markkinointiviestintä – haluamme pitää sinut ajan tasalla uutisista, ilmoituksista, tärkeistä päivityksistä tai muista tiedoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Saat tällaisia tietoja sähköpostitse ja muilla sähköisillä viestintätavoilla, mutta vain silloin, jos olet hyväksynyt niiden vastaanottamisen luodessasi Käyttäjätilin tai muuttanut Käyttäjätilisi asetuksia niiden vastaanottamiseksi. Voit peruuttaa tällaisten viestien tilauksen milloin tahansa kirjautumalla Käyttäjätilillesi ja muuttamalla sen asetuksia tai käyttämällä viestien Peruuta tilaus -linkkiä.

ii. Kun osallistut Sivuston järjestämiin kilpailuihin tai arvontoihin tai vastaanotat lahjoja, käytämme henkilökohtaisia tietojasi tällaisten tapahtumien hallinnointiin.

b. Personointi ja internet-pohjainen mainonta – Sivusto kohdentaa mainontaa henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Tämä tarkoittaa, että Sivuston sinulle tarjoamat mainokset perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi, joita olemme tallentaneet käyttäessäsi Sivustoa tai keränneet analyysityökalujemme tai evästeiden avulla. Saat lisätietoa kohdennettuun mainontaan käyttämästämme data-analytiikasta ja sen käyttämisen estämisestä tämän Tietosuojakäytännön pykälästä 6 (d).

4. HENKILÖTIETOJEN LUOKITUS

Sinulta kerätyt ja käsiteltävät henkilötiedot voidaan luokitella seuraaviin kategorioihin:

  • Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, tyttönimen, sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, siviilisäädyn, arvonimen, syntymäajan, sukupuolen, työllisyystiedon ja ammatin.
  • Yhteystiedot sisältävät asuinosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.
  • Tekniset tiedot sisältävät IP (internet-protokolla) -osoitteen, kirjautumistiedot, selaintyypin ja -version, selaimen liitännäisten tyypin ja version, käyttöjärjestelmän ja -alustan sekä muita teknisiä tietoja laitteista, joilla olet käyttänyt tätä verkkosivua.
  • Käyttötiedot sisältävät tietoa siitä, miten käytät Sivustoa.
  • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät meiltä ja kolmansilta osapuolilta vastaanotettavaan markkinointiin liittyvät asetukset ja viestintäasetukset.

5. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN LAILLINEN PERUSTA

Olemme koonneet alla olevaan taulukkoon kuvaukset kaikista niistä tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi ja siitä, mihin lailliseen oikeuteen perustamme toimintamme. Olemme myös tarvittaessa tarkentaneet, minkä laillisen syyn pohjalta käsittelemme tietoja.

Tarkoitus/ToimintaTiedon luokkaTiedonkäsittelyn laillisuus ja lailliset syyt
Yhteydenpito kanssasi, sisältäen:
(a) käyttöehtojen tai tietosuojakäytännön muutoksistatiedottaminen
(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(c) Profiilitiedot
(d) Markkinointi- ja viestintätiedot
(a) Sopimuksen luominen kanssasi
(c) Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (tietojen pitäminen ajan tasalla)
Mainosmateriaalin ja uutiskirjeiden lähettäminen sinulle(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(c) Profiilitiedot
(d) Käyttötiedot
(e) Markkinointi- ja viestintätiedot
(a) Suostumus (jos otamme sinuun yhteyttä suoramarkkinoinnilla)
Yrityksemme ja Sivuston hallinta ja suojeleminen (mukaan lukien vianetsintä, data-analyysi, testaaminen, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen säilyttäminen)Tekniset tiedot (a) Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (liiketoiminta, hallinto, IT-palvelut, verkkoturvallisuus sekä yhtiön saneeraus tai rakennemuutokset)
Sinua kiinnostavan verkkosisällön ja mainonnan tuottaminen sekä sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuuden arviointi ja ymmärtäminen(a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(c) Profiilitiedot
(d) Käyttötiedot
(e) Markkinointi- ja viestintätiedot
(f) Tekniset tiedot
Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (aiempaan toimintaasi ja valintoihisi perustuvan kiinnostavan sisällän tuottaminen)
Data-analysoinnin käyttäminen verkkosivujemme, tuotteidemme, markkinointimme sekä asiakassuhteidemme ja -kokemusten parantamiseen(a) Tekniset tiedot
(b) Käyttötiedot
Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (erilaisten käyttäjien määritteleminen, sivuston päivittäminen ja ajan tasalla pitäminen sekä yrityksemme kehittäminen)
Sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden ehdottaminen ja suositteleminen (a) Henkilöllisyystiedot
(b) Yhteystiedot
(c) Tekniset tiedot
(d) Käyttötiedot
(e) Profiilitiedot
(f) Markkinointi- ja viestintätiedot
(a) Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (kasvattaaksemme yritystämme), jos ehdotukset toimitetaan sähköpostitse.

(b) Suostumus (jos otamme sinuun yhteyttä suoramarkkinoinnilla).

6. EVÄSTEET & ANALYTIIKKA

Evästeet

Verkkosivumme käyttää evästeitä. Eväste on pieni kirjaimista ja numeroista koostuva tiedosto, jonka tallennamme tietokoneellesi. Evästeiden avulla voimme erottaa sinut muista sivustomme käyttäjistä, jolloin meillä on mahdollisuus parantaa käyttökokemustasi verkkosivullamme ja lisäksi tehdä sivustostamme parempi.

Evästeilmoituksemme tarjoaa lisätietoa evästeistä.

Analytiikka

Sivusto käyttää myös Analytiikkaa.

Näitä ovat muun muassa Google Analytics- tai Matomo Analytics taikka mitä tahansa muita silloin tällöin käyttämiämme analytiikkatyökaluja, jotta voimme mainostaa Sivustoamme sekä Sivustollamme että kolmannen osapuolen sivustoilla, joilla vierailet Sivustollamme käynnin jälkeen. Me ja kolmannet osapuolet, kuten Google ja Matomo, käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä tiedottamaan, optimoimaan ja tarjoamaan mainoksia, jotka perustuvat aiempiin käynteihisi Sivustollamme:

i. Google Analytics

1. Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa liikennettä verkkosivustolla ja raportoi siitä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuratakseen ja tarkkaillakseen Sivustomme käyttöä. Tämä tieto jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyä tietoa personoidakseen oman mainosverkostonsa tarjoamia mainoksia ja esittääkseen mainoksia sopivissa tilanteissa.

2. Käytämme Google Analyticsin tarjoamaa kolmannen osapuolen tietoa kuten ikää, sukupuolta ja mielenkiinnon kohteita ymmärtääksemme asiakkaidemme käyttäytymistä. Teemme yhteistyötä myös sellaisten yhtiöiden kanssa, jotka keräävät tietoa toiminnastasi netissä tarjotakseen sinua kiinnostavaa mainontaa. Tämä tarkoittaa, että saatat silloin tällöin nähdä useita mainoksia Sivustollamme tai muilla sivustoilla, koska teemme yhteistyötä Googlen ja muiden yhtiöiden kanssa kohdentaaksemme mainontaamme meidän tai heidän keräämänsä tiedon perusteella. Näihin tietoihin sisältyvät myös evästeiden kautta kerätyt tiedot. Kun napsautat Sivustolla esiintyvää mainosta, nämä yhtiöt saattavat pystyä keräämään tietoa, joka helpottaa meitä seuraamaan ja hallitsemaan markkinointimme tehokkuutta.

3. Voit estää Google Analyticsin käytön display-mainonnan yhteydessä ja kustomoida Google Display -verkoston mainoksia vierailemalla Googlen mainosasetussivulla (https://adssettings.google.com/authenticated). Lisäksi Google suosittelee, että asennat Google Analytics Opt-out Browser -laajennuksen selaimeesi (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Google Analytics Opt-out Browser -laajennuksen avulla voi estää Google Analyticsiä keräämästä ja käyttämästä tietojaan.

ii. Matomo

1. Sivusto käyttää myös avoimen lähdekoodin verkkoanalyysipalvelu Matomoa. Matomo on verkkoanalytiikkapalvelu, jonka käyttämien evästeiden avulla voimme analysoida Sivuston käyttöä. Jotta voimme tehdä niin, evästeillä kerätty Sivuston käyttöön liittyvä tieto tallennetaan servereille, jotka saattavat kuulua joko meille tai Matomolle.

2. Jos et halua, että Matomo tallentaa ja käyttää tietojasi, voit poistaa toiminnon käytöstä ottamalla yhteyttä osoitteeseen: info@kasinonetti.com. Tässä tapauksessa kieltäytymisestäsi kertova eväste tallennetaan selaimeesi, ja se estää Matomoa tallentamasta käyttötietoja. Jos poistat evästeet, myös tämä Matomon käytön estävä eväste poistetaan. Eväste tulee aktivoida jälleen, kun vierailet Sivustollamme uudelleen. Saat lisätietoa Matomon tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://matomo.org/privacy-policy.

7. KOLMANNET OSAPUOLET

a. Sivusto ei kauppaa, jaa, siirrä tai paljasta mitään henkilökohtaisia tietojasi, ellei sitä erikseen mainita tässä Tietosuojakäytännössä, tai ellei se ole sovellettavan lain mukaista tai sen edellyttämää.

b. Pyrimme tekemään yhteistyötä sellaisten yhtiöiden kanssa, jotka tarjoavat palveluita, ratkaisuja ja tarjouksia, joiden uskomme olevan merkityksellisiä asiakkaillemme. Tällaisissa tapauksissa tarjoamme sinulle kaikkia palveluita, ratkaisuja ja tarjouksia, joita sellaiset muut yhtiöt tarjoavat.

c. Sivusto pidättää oikeuden tarjota tilastoja tavasta, jolla käytät Sivustoa, myynneistä, liikenteestä ja muista Sivustoon liittyvistä tilastollisista tiedoista kolmansille osapuolille sellaisella tavalla, ettei henkilöllisyytesi paljastu.

d. Sivusto saattaa välittää henkilötietojasi yhteistyökumppaneille tai muille asiaan liittyville yhtiöille osana laillista liiketoimintaa.

e. Jos Sivusto fuusioituu, saneerataan tai myydään, saatamme siirtää kaiken henkilökohtaisen ja personoimattoman tiedon asiaan liittyville kolmansille osapuolille. Tällaisessa tapauksessa sivusto tiedottaa käyttäjiä ennen henkilökohtaisten tietojen siirtymistä toisen tietosuojakäytännön alaisuuteen.

f. Saatamme luovuttaa tietojasi, jos laki edellyttää meitä tekemään niin tai se on tarpeen oikeudellisen prosessin noudattamiseksi.

g. Emme tarjoa mitään takuita siitä, etteivät kolmannet osapuolet, jotka linkittävät Sivustollemme ja Sivustoltamme, käyttäisi tietojasi.

8. OIKEUTESI

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakiin liittyviä oikeuksia henkilötietojasi koskien:

a. Vaatimus päästä käsiksi henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihin, joita sinusta on kerätty. Suostumme kaikkiin kohtuullisiin vaatimuksiin tietoihin pääsystä. Sellaisessa tapauksessa, että vaatimukseen liittyy suhteettoman paljon työtä, pidätämme oikeuden, sovellettavan lain puitteissa, veloittaa maksun aiheutuneesta työstä.

b. Vaatimus henkilötietojen oikaisusta. Sinulla on mahdollisuus oikaista kaikki puutteellinen tai virheellinen tieto, jota olemme sinusta tallentaneet. On kuitenkin mahdollista, että meidän täytyy varmentaa tarjoamasi uuden tiedon oikeellisuus.

c. Vaatimus henkilötietojen poistamisesta. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kaikki sinusta keräämämme tieto, joka ei ole oleellista niihin tarkoituksiin, joita varten keräämme tietoa. Tämän ansiosta voit pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötiedot, joiden käsittelyn jatkamiseen meillä ei ole hyvää syytä. Voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki sinusta kerätyt henkilötiedot, jolloin pyydämme sinua myös sulkemaan tilisi. Laki (esimerkiksi rahanpesun vastainen lainsäädäntö) saattaa vaatia meitä säilyttämään osan tai kaiken sinusta kerätyn tiedon välittömästi pyyntösi hetkellä, mutta käsittelemme vaatimuksesi välittömästi, kun tietojen säilyttämisaika on umpeutunut.

d. Henkilötietojesi käsittelemisen vastustaminen. Sinulla on oikeus vastustaa sinusta kerättyjen tietojen käsittelyä, jos perustamme sen lailliseen etuumme (tai kolmannen osapuolen etuun), mutta koet sen vaikuttavan keskeisiin oikeuksiisi ja vapauksiisi, ja haluat vastustaa tietojen käsittelyä tältä pohjalta. Sinulla on oikeus vastustaa myös sitä, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, missä tapauksessa pyydämme, ettet anna hyväksyntää suoramarkkinointiin käyttäjätiliä luodessasi, tai että muokkaat käyttäjätilisi asetuksia, jotka antavat meille luvan käsitellä tietojasi markkinointitarkoituksissa. Jossain tapauksissa saatamme osoittaa, että meillä on pakottava laillinen tarve käsitellä tietojasi, ja se ohittaa kaikki oikeutesi ja vapautesi.

e. Vaatimus henkilötietojesi käsittelyn rajoittamisesta. Sinulla on mahdollisuus pyytää meitä keskeyttämään tietojesi käsittely seuraavissa tilanteissa: (a) haluat meidän osoittavan tietojen oikeellisuuden; (b) tapa, jolla käytämme tietoja on laiton, mutta et halua meidän poistavan tietoja; (c) emme enää tarvitse tietojasi, mutta haluat meidän säilyttävän niitä, koska tarvitset kyseisiä tietoja näyttääksesi toteen, harjoittaaksesi tai puolustaaksesi oikeudellisia vaatimuksia; (d) vastustat tietojesi käsittelyä, mutta meidän tulee varmistaa, onko meillä pyyntösi ohittavia laillisia perusteita käyttää tietoja.

f. Vaatimus henkilötietojesi siirtämisestä (tiedon siirrettävyysvaatimus). Sinulla on oikeus vaatia henkilötietosi itsellesi. Tarjoamme henkilötietosi sinulle jäsennellyllä, yleisesti käytössä olevalla ja konekielisellä tavalla. Huomaathan, että tämä oikeus pätee vain automoituun tietoon, jonka olet alun perin luovuttanut meille käsiteltäväksi tai silloin, kun olemme käyttäneet tietoja tehdäksemme sopimuksen kanssasi.

g. Oikeus peruuttaa suostumus suoramarkkinointiin. Sinulla on milloin tahansa oikeus muuttaa mieltäsi sinulle lähettämästämme suoramarkkinoinnista. Voit käyttää oikeuttasi ja lopettaa suoramarkkinointiviestien saamisen kirjautumalla tilillesi ja poistamalla hyväksynnän suoramarkkinointiin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos peruutat suostumuksen henkilötietojesi käsittelystä markkinointitarkoituksessa, se pätee vain tähän Sivustoon.

h. Säilytämme kopioita kaikesta kanssasi käymästämme viestinnästä (mukaan lukien kopiot sähköposteistasi), jotta voimme ylläpitää paikkansapitäviä arkistoja sinulta saamistamme tiedoista.

i. Voit käyttää oikeuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen info@kasinonetti.com.

9. ALAIKÄISTEN SUOJELEMINEN

a. Sivusto on nettirahapelien tietoportaali, joten mitkään sen markkinointisisällöt, tuotteet, palvelut tai kampanjat eivät sovellu tai ole tarkoitettu lapsille tai kävijöille, jotka ovat alle 18-vuotiaita (tai alle asiaankuuluvan hallintoalueen vastaavan minimi-iän).

b. Sivusto ei tietoisesti tavoittele tai kerää henkilötietoja lapsilta, jotka ovat alle 18-vuotiaita. Jos Sivustolle selviää, että se on vahingossa kerännyt tietoja alle 18-vuotiaalta, se poistaa lapsen henkilötiedot arkistostaan niin nopeasti, kuin on kohtuuden rajoissa mahdollista.

c. Sivusto ei kanna vastuuta lasten tai alle 18-vuotiaiden (tai alle asiaankuuluvan hallintoalueen minimi-iän olevien vierailijoiden) toimista, jotka perustuvat Sivuston tai sen aliverkkotunnusten tai sivujen sisältöön tai niiltä lähteviin markkinointikampanjoihin (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sähköpostiuutiskirjeemme).

10. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

a. Voit pyytää meitä poistamaan tietosi ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@kasinonetti.com. Silloin poistamme välittömästi kaikki tiedot lukuun ottamatta sellaisia tietoja, joita laki edellyttää meitä silloin tällöin säilyttämään.

b. Joissain olosuhteissa saatamme muuttaa henkilötietosi nimettömiksi (jolloin niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastointitarkoituksissa. Tällöin saatamme käyttää tätä tietoa toistaiseksi määrittelemättömän ajan ilman, että ilmoitamme siitä sinulle.

11. YLEINEN TIETOTURVA

Sivusto on pannut toimeen tarpeelliset ja digitaaliset turvallisuustoimenpiteet fyysisissä tietotekniikka- ja datansäilytyslaitoksissa suojellakseen tietojasi katoamiselta, väärinkäytöltä tai muuttamiselta.

12. SISÄLLÖN EHDOT

a. Sivuston muun digitaalisen sisällön ylläpitämiseen liittyvien realiteettien vuoksi emme voi taata, että sivuston sisältö on aina ajan tasalla.

b. Tästä ja muista syistä johtuen Sivusto pidättää oikeuden korjata ja muokata Sivuston sisältämää tietoa ilman ennakkoilmoitusta.

c. On huomionarvoista, että joihinkin palveluihin ja tarjouksiin joudutaan soveltamaan hallintoalueen mukaisia sääntöjä ja rajoituksia, ja sen vuoksi ne eivät välttämättä ole saatavilla kaikille asiakaskunnille.

On sinun vastuullasi, että kaikki tieto johon reagoit, on voimassa ja pätevää, ennen kuin suoritat vaaditun toiminnon.

13. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖMME

Kaikki muutokset, joita teemme Tietosuojakäytäntöömme tulevaisuudessa, tullaan kirjaamaan tälle sivulle. Tarpeen mukaan niistä ilmoitetaan myös sähköpostitse. Tarkista sivu säännöllisesti, jotta näet tietosuojakäytäntömme päivitykset ja muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluun.

14. MUUT SIVUSTOT

Kun poistut Sivustolta tai sinut uudelleenohjataan toiselle sivustolle (“Kolmannen osapuolen sivusto”) esimerkiksi klikattuasi mainosta tai banneria, jota kolmas osapuoli käyttää sivustollamme mainostarkoituksessa, voimaantulevat kolmannen osapuolen säännöt ja ehdot, tietosuojakäytäntö ja tiedonkäsittelykäytännöt (joita me emme voi kontrolloida). Tällöin tämän Sivuston sopimusehdot ja tämä Tietosuojakäytäntö eivät ole enää voimassa kohdallasi tai niihin toimintoihin liittyen, joita teet Kolmannen osapuolen sivustolla.